Mann anmeldt etter å ha bitt dørvakt

Artikkelen er over 1 år gammel

En travel natt for Finnmark politidistrikt.

DEL

En mann ble i natt anmeldt i Hammerfest etter at han havnet i basketak med en dørvakt på et utested. Politiet opplyser på Twitter at mannen i tyveårene skal ha bitt dørvakten.

- Han ble gitt pålegg av politiet på stede om å forlate sentrumsområde og det ble opprettet sak, sier Syversen

Det var imidlertid ikke siste gang han traff på politiet denne kvelden.

- Mistenkte ble påtruffet i sentrum senere samme kveld. Han vil få en ny anmeldelse ettersom han ikke har overholdt pålegget. Han ble kjørt hjem av politiet, sier Syversen.

Erkjente fyllekjøring

Politiet i Finnmark opplyser på sin Twitter-konto om en bil i Alta som ved 06.30-tiden søndag morgen skal ha kjørt ned et gjerde og inn på en kirkegård.

- Vi fikk melding omkring kl. 06.30 om at det sto en bil inne på kirkegården på Bossekopp i Alta. Bilen har kjørt ned gjerdet og veltet flere gravstøtter, opplyser operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Bjørn Tormod Syversen.

Politiet har så langt ikke vært i kontakt med eieren av bilen.

- Bilen var avlåst og kald når vi kom til stede. Vi jobber med å få tak i bileieren som er en 22 år gammel mann. Vi ser ikke bort i fra at det er en fyllekjøring vi har med å gjøre, opplyser Syversen.

Litt før klokken 09.30 opplyser politiet at den 22 år gamle mannen er siktet for å ha kjørt i beruset tilstand, etter å ha erkjent forhold.

Artikkeltags