Kristin Røymo har fått stillingen som ny direktør i NAV Troms og Finnmark etter å ha vært konstituert i stillingen en tid. Det melder NAV i en pressemelding fredag.

Eks-ordfører Kristin Røymo er 49 år og er utdannet Master in Peace and Conflict Transformation, med grunnfag i både statsvitenskap, pedagogikk og psykologi fra Norges arktiske universitet i Tromsø.

– Jeg har et stort hjerte for NAV og er svært motivert for å levere godt på samfunnsoppdraget sammen med alle de dyktige og engasjerte medarbeiderne i NAV Troms og Finnmark, sier Kristin Røymo.

Hun har fra tidligere god og variert ledererfaring, blant annet som seksjonssjef NAV Troms og Finnmark, ordfører Tromsø kommune, byrådsleder Tromsø kommune og som leder for Færingen terapeutiske samfunn.

– Jeg er meget godt fornøyd med at Kristin Røymo har takket ja til denne viktige stillingen. Jeg er trygg på at hun sammen med de ansatte vil bidra til å utvikle NAV Troms og Finnmark videre og løse oppdraget på en god måte, sier Arbeids- og tjenestedirektør Sonja Skinnarland.