De to «Farmen»-deltagerne møttes i en tømmerrulling-konkurranse. På tømmerstokker i vann skulle de to forsøke å ikke falle ned i vannet. Det seerne reagerer på er at altaværingen valgte å sette seg ned på stokken, mens Skymoen sto. Det skriver iFinnmark.

– Synes det var utrolig urettferdig og ikke korrekt at Mari gikk ut av Farmen i dag. Det burde innføres en regel at man må stå på beina sine, skirver en misfornøyd seer.

– Utrolig feig kamp av Anja. Ufortjent seier med så feigt spill, skriver Sindre Berg-Hansen på Twitter. Det melder TV2.

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, snakker på vegne av kanalen og Jenssen. Han forteller at ingen regler ble brutt under gårsdagens tvekamp.

- Så lenge begge fotbladene ikke berører vannet, er det valgfritt hvordan man velger å løse oppgaven, skriver han i en e-post til TV2.

Det er også blitt spekulert i om Anja holdt seg fast i et tau under konkurransen.

 

– Vi kan berolige med at hånden var borti tauet - men at hun ikke fikk noen ekstra hjelp av dette. Deltakere som kommer borti midttauet får tilsnakk underveis av Gaute, men holder man så godt i tauet at man får en fordel av det, risikerer deltakeren å tape den aktuelle runden, sier Iversen videre til TV2.