- Da han så innlegget tror jeg han vurderte å slette hele facebooken sin

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Bestill Nordlys+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Mandag publiserte Julianne Høvik (23) fra Narvik et innlegg på Facebook litt utenom det vanlige - med et bilde av hennes datter Ava (2 mnd) som savner ei tante. Det skriver Avisa Nordland.

 «Du synes kanskje jeg er sjarmerende, men bare vent til du møter onkel Ole! Han er både søt, kjekk, sjarmerende og snill! Vil du være tanten min? sjekk ut onkelen min da vell. » sier Ava i Facebook-innlegget.

Høvik forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger på innlegget som er rettet mot hennes storebror Ole Gunnar, og allerede blitt delt over 40 ganger på Facebook.

- Ja, det er min eldste bror som er blitt ungkar, sier Julianne Høvik og fortsetter:

 - Vi så litt behovet nå i påskeferien. Mens alle kompisene hans reiste ut på hytter og hit og dit med sine partnere, så måtte han reise hjem til mor og bestemor, og ta til takke med oss.

- Tar det med et smil

Hun forteller at broren lå intetanende og sov på sofaen da hun postet innlegget på Facebook på tampen av påskeferien.

- Han skjønte nok at noe var i gjære og sa at jeg så så lur ut. Da han så innlegget tror jeg han vurderte å slette hele facebooken sin. Han ringte meg senere på kvelden og fortalte at svetten kokte, sier Høvik og flirer når hun forteller om brorens reaksjon på «kontaktannonsen».

- Men jeg snakket med ham i dag og han tar det med godt mot. Han ser vel det humoristiske i dette, og han tar det med et smil, sier Høvik videre.

Julianne Høvik bor i Narvik, studerer ved lærerutdanningen ved Nord universitet og forteller at hun pendler til Bodø noen uker i semesteret. Når det gjelder bruk av sosiale medier omtaler hun seg selv som midt på treet aktiv.

Ikke bare på tull

Men hun innrømmer at selv om dette facebookinnlegget er humoristisk ment, håper hun at broren finner seg en kjæreste og dermed også en ny tante til Ava.

- Ja, jeg la det ut på skøy, men det hadde ikke gjort noe at det faktisk ble slik at han en dag kan takke tanteungen sin for at hun la ut denne kontaktannonsen. Ole Gunnar begynner å nærme seg 30 og nå synes jeg det begynner å bli på tide at han finner «den rette», sier Høvik som også benytter anledningen til å skryte litt ekstra av storebroren sin.

- Jeg håper at det er noen som ønsker å ta kontakt med ham. Han er en hyggelig fyr, ferdig utdannet snekker og snart ingeniør. Han er rett og slett en gullfugl, sier Julianne Høvik.  

Artikkeltags