SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Färjestad senker serielederen

 Arkivfoto: Färjestad har vært ett av Sveriges beste hockeylag i årtier. Her feirer Färjestad-spillerne SM-gullet i 2011 etter å ha vunnet 4-1 i kamper mot Skellefteå. Foto: Bertil Ericson (NTB scanpix)

Arkivfoto: Färjestad har vært ett av Sveriges beste hockeylag i årtier. Her feirer Färjestad-spillerne SM-gullet i 2011 etter å ha vunnet 4-1 i kamper mot Skellefteå. Foto: Bertil Ericson (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Färjestad har vist strålende form i det siste. I kveld kommer serieleder Rögle på besøk til Löfbergs Arena i Karlstad.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Brasil: I natt vinner Fluminense foran 60 000 tomme seter

Oddstips PL: 5 legendariske kamper mellom Manchester United og Liverpool

Det er ishockey som dominerer torsdagens langoddsprogram. Her hjemme spilles der to kamper i Get-ligaen, mens det er full runde i den svenske Eliteserien. I tillegg er det en god del kamper i KHL og natt til fredag spilles det åtte kamper i NHL. På fotballfronten skjer det lite. Det spilles en kamp i åttedelsfinalen i Champions League for kvinner og fem kamper i brasiliansk Serie A natt til fredag.

NB! Vanvittige ca. 390 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!


Färjestad - Rögle H 1,90 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Toppkamp i Löfbergs Arena i Karlstad. Det er spilt ti serierunder i SHL og Färjestad ligger på 4. plass med 19 poeng etter rekken 5-2-3 (ordinær tid). Tar vi med spilleforlengning/straffer viser tallene 5-3-1. Tirsdag gikk laget videre til sluttspillet i Champions League og formen i SHL har vært meget bra den siste tiden. Inkludert overtidsseieren borte mot Djurgården fjerde sist, står Karlstad-laget med fire strake seire.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Rögle har litt overraskende inntatt tabelltoppen i SHL. De står med totalt 6-3-1 etter ordinær tid og tar vi med spilleforlengning/straffer viser tallene 9-0-1. Det eneste tapet kom i tredje serierunde med 0-1 tap mot tabelljumbo Oskarshamn. På borteis er fire av fem kamper vunnet etter ordinær tid, mens det det ble seier etter straffeslag i bortemøtet mot Ørebro.

Färjestad har vunnet tre av de fire spilte i Löfbergs Arena de to foregående sesongene og det ligger en reaksjon i luften for Rögle nå og kanskje spesielt ett bortetap.

1,90 på hjemmeseier er vel strengt tatt ikke mer enn det må være, men Färjestad er gode hjemme og får vår tillit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Kommentarer til denne saken