En person savnet etter boligbrann

Politiet i Nordland jobber nå med å gjøre rede for den savnede.

DEL

(Avisa Nordland) I morgentimene tirsdag meldte politiet i Nordland om brann i en enebolig på Bognes i Hamarøy kommune. Klokken 07.23 melder politiet i Nordland at de har ankommet boligen, men at eieren av huset ikke er gjort rede for enda.

Operasjonsleder i politiet, Kjetil Kaalaas, sier til VG at de nå jobber med å finne ut hvor den savnede personen er. Ifølge TV2 skal vedkommende som ikke er gjort rede for være en mann i 70-årene.

Kaalaas sier til TV2 at politiet jobber med å kontakte de pårørende. Det var fergemannskap ved Bognes fergekai som oppdaget brannen og meldte den inn.

- Etterforskning er iverksatt, og det vil bli foretatt en åstedsundersøkelse så fort forholdene på stedet tillater det, skriver politiet på Twitter.

Avventer etterforskning

- Politiet etterforsker og innhenter informasjon på stedet. Vi vet ikke hva årsaken til brannen er, forklarer operasjonslederen til Avisa Nordland.

Han forteller videre at de ikke har noen ny informasjon akkurat nå, men at huset har brent ned til grunnmuren.

- Kriminalteknisk avdeling starter arbeidet med etterforskning så snart forholdene gjør det mulig. Brannstedet er enda for varmt, så jeg regner med vi starter etterforskning i morgen.


Salten Brann IKS var første mannskaper på stedet, og meldte allerede klokken 05 i morges at boligen var nedbrent. 06.21 var politiet fortsatt ikke kommet frem til stedet.

An.no oppdaterer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken