Gå til sidens hovedinnhold

Ansatte sperret opp øynene da de fikk se denne karen i butikken

Artikkelen er over 6 år gammel

Fredag morgen sperret de ansatte ved Karl Botolfsen VVS AS på Fygle opp øynene da de fikk en liten nysgjerrig «kunde» på besøk.

 I slutten av forrige uke kom det svært mange tilreisende for å være med på Høstvekka og Lofoten Countryfestival på Leknes.

De var nok nysgjerrig på hva Leknes kunne by på, men det spørs om de var like nysgjerrig som den «kunden» som fredag morgen stakk innom butikken til Karl Botolfsen VVS AS på Fygle, like utenfor Leknes.

Det skriver Lofotposten.no

Røyskatt

Daglig leder Alf Stig Holsmo forteller at fredag morgen kom lærlingen bort til han og spurte hva det lille dyret som var mindre enn en katt het.

-Jeg spurte om han mente røyskatt og det gjorde han. Så fortalte han at det var et slikt dyr inne i butikken, forteller Alf Stig Holsmo.

-På tilbudsjakt

Da han og de andre kom inn i butikken så de straks det lille nysgjerrige dyret som snuste på det meste i butikken.

-Røyskatta var flott og stoppet litt opp da vi kom inn. Vi lukket opp alle dørene og etter en liten ekstrarunde stakk røyskatta ut av butikken, flirer rørleggeren.

-Det er ingen tvil om røyskatta hadde fått med seg alle de gode tilbudene vi har, legger Aud Helen Holsmo til med et smil.

Morsomt besøk

De legger ikke skjul på at de synes det var et morsomt besøk.

-Det var et artig besøk og vi har flirt og fleipet etter det besøket, og så fikk røyskatta oss ordentlig våkne, sier de to.

Oterbesøk

Alf Stig Holsmo forteller at det ikke er første gang de får besøk av dyr.

– For noen år siden kom en oter seg inn gjennom lagerdøra som sto åpen. Den gjorde en runde rundt på lageret før den stakk av, forteller Alf Stig som også har besøk av husdyr.

-Når jeg kommer på jobb klokken syv så sitter det en katt utenfor og venter på meg. Det har den gjort hver dag i mange år, forteller Alf Stig Holsmo ved Karl Botoflsen VVS AS.

Kommentarer til denne saken