Det er publisert en rykende fersk utgave av Nordlys' fotballpodkast JoMos Kosmos, med intet mindre enn to gjester som prater med Jonas Høylo Fundingsrud, Martin Skaug og sportsleder Anders Mo Hanssen.

I studio er den tidligere medprogramlederen Jo Nymo Matland innom, etter at han onsdag var på banen på Alfheim for HamKam da TIL vant 3-1.

Der blir det snakk om onsdagens kamp, den mye omtalte Kastrati-saken i kampen mellom Vålerenga og Kristiansund, og i lys av Sigurd Grønlis kommende exit bryter det ut en liten debatt om hvor TIL egentlig står med tanke på å få det mye omtalte «utviklingshjulet» til å gå rundt.

Som gjest per telefon er det TILs adelskalenderkonge og eller bare konge, Bjørn «Bummen» Johansen, som er med noen dager etter at hans Fredrikstad kunne feire et soleklart opprykk til 1. divisjon.

  • Her kan du høre episode 57, med Jo Nymo Matland og Bjørn Johansen:

Alt om festen og Drages dress

Nå er «Bummen» fokusert på å gjøre FFK slagkraftig nok til å kunne hevde seg på nest øverste nivå i 2021, i en sesong der han verken tror eller håper at det blir kamper mot TIL.

Samtidig svarer han åpent og ærlig om at det fortsatt er en liten drøm å kunne være hovedtrener for klubben i hans hjerte, TIL – forutsatt at timingen er riktig for det en gang i fremtiden.

– Det å kunne trene TIL en dag – det vil henge høyt, medgir Johansen.

Den nåværende FFK-treneren gir et muntert innblikk i lagets opprykksfest etter 6-0 over Brattvåg i den avgjørende kampen, og gir sin vurdering av Thomas Drages spektakulære 1-0-mål og enda mer spektakulære dressvalg på festen.

I «Børsen» diskuteres det spillere som kan kalles «shithouse» – spillere med tjuvtriks og verbale taktikker som man elsker å ha på laget sitt, men som det kan være et mareritt å spille mot.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud