Mann funnet skutt i Mehamn

Ble forsøkt gjenoppliving på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde, opplyser Finnmark politidistrikt.

DEL

Politiet i Finnmark fikk kl. 05.27 lørdag morgen melding om at en mann var skutt i Mehamn i Gamvik kommune i Finnmark. Politiet rykket ut og fant en mann som var hardt skadet.

Det ble gitt førstehjelp og forsøkt gjenoppliving på stedet. Men mannens liv sto ikke til å redde og han ble erklært død, opplyser Finnmark politidistrikt i en pressemelding.

Ingen pågrepet

Ifølge politiet er avdøde er en 40 år gammel mann bosatt i Mehamn.

Ingen var ved 09-tiden lørdag pågrepet i saken. Politiet har iverksatt en omfattende aksjon for å søke etter mulige mistenkte i området.

– Politiet har iverksatt en omfattende etterforskning med tekniske og taktiske undersøkelser, og etterforsker saken som drap. Politiet har sikret åstedet, og vil iverksetter kriminaltekniske undersøkelser på stedet, opplyser Tarjei Leinan Mathiesen, lensmann Porsanger lensmannsdistrikt.

Ønsker tips om trafikkulykke

Politiet fikk kl. 06.01 lørdag melding om en bil som var kjørt i grøfta i nærheten av tettstedet Gamvik.

– To personer ble observert gående fra stedet. Det er for tidlig å si om det er en sammenheng mellom de to hendelsene, men politiet er i interessert i opplysninger om trafikkulykken og de to personene som skal ha vært involvert i den, opplyser Leinan i pressmeldingen.

Artikkeltags