Ferdig etterforsket før sommerferien

OMKOM: En kvinne omkom i denne ulykka på E8 på Hundbergan utenfor Tromsø 16. mars i år. Saken er fortsatt under etterforskning. Foto: Stian Saur

OMKOM: En kvinne omkom i denne ulykka på E8 på Hundbergan utenfor Tromsø 16. mars i år. Saken er fortsatt under etterforskning. Foto: Stian Saur

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold

Troms politidistrikt etterforsker fortsatt dødsulykka på E8 på Hundbergan i mars hvor en kvinne omkom 16. mars. Det var en trailer og to privatbiler som var involvert på innfartsveien til Tromsø denne marsdagen hvor det var krevende kjøreforhold.

- Det er fortsatt flere etterforskningsskritt som skal tas. I tillegg venter vi på dokumentasjon fra Statens vegvesen, sier Jarle Johnsen, leder for krimvakta i Troms politidistrikt.

Johnsen håper at ulykken skal være ferdig etterforsket innen sommerferien.

Det er Statens vegvesen sine ulykkesundersøkere som skal levere fra en sakkyndig bistandsrapport til politiet.

Ulykkeundersøkerne skal i tilfelle dødsulykke også levere rapport til vegvesenets Ulykkesanalysegruppe (UAG).

- Det skjer kun ved dødsulykker. Hvis politiet ønsker bistand i andre typer ulykker, jobber ulykkesundersøkerne for politiet, ikke oss. Ulykkesanalysegruppa er ikke interessert i skyld eller straff. Vi er opptatt av læring og sikkerhet på vei- og transportsystemet, sier UAG-leder Roar Olsen i Statens vegvesen region nord.

Artikkeltags