DNB inviterer til storkonsert på The Edge, og gir billettinntektene til unge artister i Tromsø

Her skal DNB ha storkonsert på lørdag. Foto: Nordlys

Her skal DNB ha storkonsert på lørdag. Foto: Nordlys

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lørdag arrangerer DNB konsert på the Edge, og alle billettinntekter som kommer inn blir til et fond for unge musikere i Tromsø. Tanken er at alle unge musikere kan søke på midler fra fondet i etterkant.

- Vi håper på mellom 600 og 800 besøkende på konserten, noe som vil gi godt med penger i potten, opplyser banken i forkant av konserten.

På scenen skal RSP & Thomax, Kantona og Viljar Broks stå.

The Edge har også lagt ut informasjon om konserten og forteller at Kantona befinner seg et sted mellom Kari Bremnes og The Weekend.

- Tunge 808-trommer, støyete gitarer og silkemyk crooning på Sørreisa-dialekt er oppskrifta til bandet som består av Kristian Olstad (gitarer, elektronikk) og Frode Larsen (vokal, trommer). Det rykende ferske prosjektet ble den store snakkisen etter fjorårets Festspillene i Nord-Norge, etter å ha spilt fire låter som en del av North Of’s bestillingsverk til festivalen, forteller de.

Om RSP & Thomax forteller hotellet de har vært på en utsolgt klubbturner etter den suksessrike utgivelsen av "ti runda rundt sola".

Det er første gang bandet står på storscenen til The Edge.

Viljar Broks fra Tromsø har de siste årene gjort seg bemerket med sin tromsødialekt-rap og har i flere år holdt det gående med både utgivelser og konserter.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken