Gå til sidens hovedinnhold

Direktesendte godbiter i kø på nordlys.no i helga

Artikkelen er over 3 år gammel

Elsker du direktesendt lokal fotball, er nordlys.no stedet å være i helga. Vi tilbyr toppkamp, lokaldeby, nord not sør, og TILs unge talenter. Godbitene står rett og slett i kø i helga for deg som er Nordlys-abonnent. Og er du ikke, så er det fort gjort via denne linken.

Vi begynner allerede i kveld til det «grønne slaget» i toppen av 3. divisjon avdeling 6 mellom Fløya og Finnsnes, som begge er ubeseirede så langt i sesongen. I tillegg blir det et spesielt gjensyn med gamle kjente i begge leire (for abonnenter).

Kampstart er kl. 19.15 og du ser den her.

Lørdag er Krokelvdalen-Nordreisa første kamp ut. Nordreisa er på jakt etter sesongens  første seier. Kampstart er klokka 14.00.

Bare en time senere er det klart for Skjervøy-Skarp i 3. divisjon avdeling 6. Hjemmelaget har hatt en tung start på sesongen og står med tre strake tap i innledninga, mens nyopprykkede Skarp har kommet brukbart i gang etter opprykket. Sesongens første tap kom forrige helg borte mot Stålkam.

Den kampen ser du her fra klokka 15.

Men vi har med 3. divisjonsfotball lørdag. Senja, som bare var et par minutter unna straffesparkkonkurranse mot TIL i NM-cupens 2. runde onsdag, skal på tur til Hadsel kommune i Nordland for bortekamp mot Melbo, som fikk skikkelig juling sist helg av Senja-nabo Finnsnes (1-7-tap).

Kampen mellom de to tabellnaboene rundt ser du her.

Søndag er det kampstart klokka 13.00 i den nasjonale G14-serien hvor Finnmark/Troms FK møter NFF Oslo Vest. Vi er på Alfheim og er du ikke det, ser du den selvsagt på nordlys.no.

Og som vorspiel til TV-sendte Brann-TIL søndag kveld, kan du varme opp med TILs G16-lag som møter Aalesund på Alfheim klokka 15.30. Vi sender naturligvis den også.

Søndag kveld blir det som vanlig dekning og høydepunkter fra TUIL-Kongsvinger og Brann-TIL. 

Her er Nordlys-sportens fulle sendeplan for mai.

Kommentarer til denne saken