Det gikk fra vondt til verre for en mann i 20-årene i Tromsø natt til lørdag. Det begynt e med at han ble bortvist fra en av byens utesteder fordi han oppførte seg ufint mot andre gjester. Litt senere kom politiet med en ny oppdatering på mannens "eventyr". Da hadde han forstyrret natteroen på en privatadresse fordi han trnegte en plass å sove. Det problemet løste seg ettersom han ikke klarte å fortelle patruljen sin foretrukne destinasjon. Dermed ble det overnatting på Stakkevollvegen. "Får derfor noen timer hos oss for å klarne tankene", melder politiet.

Han var ikke den eneste i korridorene der borte natt til lørdag. Han fikk selskap av en mann i 40-årene som ikke etterkom politiets pålegg om å forlate sentrum. Han var kastet ut av en av byens utesteder og det nektet han å forholde seg til..

I løpet av natta ble en politipatrulje kontaktet av dørvaktene ved et av byens utesteder i Tromsø sentrum. Årsaken var en mindreårig gutt som hadde forsøkt å ta seg inn på stedet. Gutten ble fratatt noen enheter alkohol og ble kjørt hjem til pårørende hvor det ble tatt en liten alvorsprat, melder politiet på Twitter.

En mann i 30-årene ble anmeldt for blant annet ordensforstyrrelse på offentlig sted samt hatefulle ytringer mot flere taxisjåfører i Tromsø sentrum. Sak opprettes.

En mann i 20-årene ble tatt med "buksene nede" av patrulje i Tromsø sentrum. Han anmeldes for urinering på offentlig sted. Sak opprettes.

En mann i 20-årene I Harstad anmeldes fordi han ikke klarte å etterkommet politiets pålegg om å holde det stilt og rolig frem til klokka 08.00. Patruljen var på adressen litt tidligere i natt etter melding om bråk og støy som forstyrret natteroen.

Politiet i Harstad ble tilkalt til et av byens utesteder da en beruset gjest nektet å forlate stedet. Vedkommende tok til fornuft da patruljen kom til stedet og valgte å forlate stedet i en taxi.