Det var Torgrim Johansen (49) som døde i elsparkesykkel-ulykken

Navnet offentliggjøres i samråd med de pårørende.

DEL

Det var den 49 år gamle Torgrim Johansen som døde i forbindelse med ulykken med sparkesykkel i Finnfjordbotn i Senja kommune den 8. september i år.

Johansen døde ved Universitetssykehuset i Tromsø fredag 11. september pga. skadene han pådro seg i ulykken.

Navnet offentliggjøres i samråd med de pårørende.

Hendelsen er den første dødsulykken med elsparkesykkel i landet. Politiet etterforsker ulykken. Torgrim Johansen ble funnet bevisstløs på en gang og sykkelvei mellom 150 og 200 meter fra krysset mellom fylkesvei 86, og fylkesvei 855 i Finnfjordbotn.

Torsdag for en uke siden opplyste etterforskningsleder ved Finnsnes lensmannskontor, Bjørn Pedersen, at man venter på en teknisk undersøkelse av elsparkesykkelen. Undersøkelsen gjøres av Statens vegvesens ulykkesgruppe. Sparkesykkelen ble funnet ved siden av den avdøde mannen i 40-årene.

– Det vil ta tid, kanskje så mye som én måned, før vi får svar på de tekniske undersøkelsene, sa etterforskningslederen til Nordlys fredag .

Politiet har etterlyst tips i saken, men hadde torsdag ikke fått henvendelser fra folk som har sett hendelsen.

– Vi har ikke mottatt opplysninger om at noen har vært vitne til hendelsen, sa Pedersen fredag.

Politiet har i samarbeid med Statens vegvesen ferdigstilt grundige undersøkelser på stedet der mannen ble funnet. Undersøkelsene har styrket hovedhypotesen til politiet, at dette var en singelulykke.

Vedkommende som fant mannen i 40-årene bevisstløs er avhørt av politiet, opplyste etterforskningsleder Pedersen hos politiet.

– Vi etterforsker bredt og ser også på andre mulige hendelsesforløp, sa han tidligere i september.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken