Fotballtemperaturen i Tromsø og Bodø har steget kraftig den siste uka. Ikke mest på grunn av 2-4-kampen på Alfheim i generalprøven søndag, men mer fordi den gamle Glimt-helten Trond Olsen fra Lyngen har dukket opp på TILs treninger.

35-åringen har på eget initiativ fått lov til å trene med TIL, og har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille for klubben han tidligere har sendt både fotballmessige og verbale vristskudd til.

Olsen er nå gjest i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han prater en liten time med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og Krokelvdalens spiss og nå også assistenttrener, Mohammed Ahamed Jama.

  • Du kan høre episoden ved å bla deg litt nedover

Da han i sin ungdom ble Glimt-spiller, mener han at TIL aldri kom på banen i samme grad som Bodø-klubben, noe som ble et stort diskusjonstema i Tromsø i ettertid.

– Det er mulig de ble tatt litt på senga, sier Olsen blant annet om TIL-interessen, eller mangel på sådan, rundt år 2000.

Olsen får også fortelle litt om rollen som hatobjekt for en del supportere i Tromsø, og du får hans eget svar på om han har filmet i kamper mot TIL.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her har du episode 41 av JoMos Kosmos, med Trond Olsen sittende semikomfortabelt på gjestekrakken: