En helt rykende fersk episode av vår fotballpodkast JoMos Kosmos er ute i alle kanaler.

Der skal naturlig nok antiklimakset på Alfheim etter en lang dag med 100-årsfeiring bearbeides og diskuteres av Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og sportsleder Anders Mo Hanssen, og det blir en hel del om TILs nyeste signering Steffen Skogvang Pedersen.

Da TIL spilte seg til tredjeplass i eliteserien i 2010, hadde de to delte toppscorere: Sigurd Rushfeldt og George Mourad.

Sistnevnte er gjest i JoMos Kosmos sin telefonspalte «Hold linja».

Der forteller den nåværende forsikringsansatte svensken med røtter i Syria og Libanon om det ene året han fikk i Tromsø, både på og utenfor banen.

Det blir også litt om en karriere som har tatt ham til Portugal, Iran og Kina – og livet i de landene. Du får i tillegg svaret på hvorfor han mente at han aldri skulle til Tromsø igjen flere år før han faktisk endte opp som TIL-spiller.

I spalten «Børsen» er temaet denne gangen «could-have-beens», altså spillere det kunne blitt så mye, mye mer av i TIL-drakt.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud

Podkasten er tilgjengelig både på iTunes, i podkast-appen på Apple-enheter og i Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt.

Her er episode 51 av JoMos Kosmos, med en svært hyggelig prat med George Mourad: