↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

486 17 720

Besøksadresse

Vintervegen 4
9023 KROKELVDALEN
  1. Beskrivelse

Totale løsninger
Vi tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomheter. Alle tjenestene er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Konkurransedyktig pris
Vi tilbyr konkurransedyktig pris uten å redusere kvaliteten eller servicetilbudet! Vi sikrer deg den beste servicen og høyeste kvaliteten!

Fleksibel aktør
Vi kartlegger kundens behov og tilpasser deretter en løsning som begge parter er fornøyd med.

Om oss
Aigesa AS er nyetablert og offentlig godkjent renholdsvirksomhet som leverer renholdstjenester og små byggetjenester. Vi leverer tjenester både til privat og offentlig sektor i Tromsø og nærområder. Et godt renhold er en fornuftig, og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet.Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Offentlig godkjent renholdsbedrift