↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Lav rente på lån uten sikkerhet

Vi tilbyr en av landets beste sammenligningssider for forbrukslån, flexilån, samlelån og andre låneformer. Søk om finansiering fra banker i Tromsø og hele landet, og sjekk mulighetene for å låne penger fra over 30 banker som ikke krever pant i bolig.

 

Finn kreditter og lån med lav rente

På forbrukslån.no fokuserer vi på å presentere all relevant informasjon på en lettfattelig måte. Hvis målet ditt er å få et forbrukslån med lav rente viser vi deg hvordan du bør gå frem. I tillegg til omtaler og informasjon om banker, gir vi deg nyttige tips om alt som har med finansiering å gjøre. Fokuset er alltid på å hjelpe de som besøker oss til å finne holde kostnadene på lån og kreditter så lave som mulig.

 

Les mer om hvordan du finner beste forbrukslån: https://www.forbrukslån.no/lån-lav-rente/

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.

 

Sammenlign ulike typer lån

Et av de viktigste formålene med forbrukslån.no er å gi nyttig informasjon om kostnadene på ulike lån uten sikkerhet. Det kan for eksempel være stor forskjell på rentene på et kortsiktig lån og et større lån som brukes til refinansiering. Vi forklarer hvordan bankene foretar en kredittvurdering, og hvilken rolle din kredittscore har resultatet.

 

Se her for kredittsjekk score.

 

Slik finner du beste lån uten sikkerhet

  1. Velg bank eller låneagent.
  2. Fyll ut et enkelt skjema.
  3. Du får svar på dagen fra de fleste bankene.
  4. Deretter kan du sammenligne betingelsene.
  5. Alle søknader er uforpliktende.

 

Alle typer lån til forbruk

 

Det er enkelt å finne frem på vår sammenligningsside. I oversiktene kan du se typene lån som tilbys av hver enkelt bank. Samtlige har forbrukslån og flexilån til alle formål, inkludert refinansiering. Enkelte tilbyr lån med betalingsanmerkning og lån med sikkerhet i bolig.