↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 60 19 40

Besøksadresse

Havnegata 2
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Optik Spesialbutikken er en lokal optikerkjede i Nord-Norge, som ble grunnlagt av Roald Skogvik i 1967 i Tromsø sentrum, ved Stortorget. Etter bybrannen ble butikken flyttet til Riebergården. I 1997 flyttet vi inn i Havnegata 2, hvor vi er i dag. Samme året etablerte vi også butikk på Jekta Storsenter.

Grunnen til vår suksess er at vi leverer god kvalitet i alle ledd: synsprøver, briller, linser, svaksyntoptikk og ikke minst yter vi god service. Vi har fokus på at du som kunde alltid skal føle deg vel og bli godt ivaretatt hos oss. Vi samarbeider derfor med de beste leverandører på markedet innen glass og instrumenter.

Briller/linser er ikke lenger kun for de som har synsutfordringer, men er også et moteplagg. Vi holder oss til en hver tid oppdatert på det siste av mote og trender innenfor innfatninger og solbriller.

Hos Optik Spesialbutikken i sentrum har vi fem dyktige optikere, en verksted-optiker og en deltids ansatt. Vi har et eget verksted der vi reparerer briller (lodding, oppretting, lakkering, polering og utskifting av deler) og vi sliper selv brilleglass til dine briller. De ansatte møter deg med et smil, og du som kunde er alltid i fokus.