↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Nord-Norge, nord for Vestfjorden

 

Det finnes en rekke eiendomsmeglere i Nord-Norge. Meglersmart.no hjelper deg å finne rett eiendomsmegler til din bolig eller hytte. Tjenesten lar deg sammenligne tilbud fra ulike meglere - gratis og uforpliktende. På siden finner du også en oversikt over alle meglerkontorene i Tromsø.  

 

I fjor ble det formidlet i overkant av 4000 boliger i Troms og Finmark fylke. Vederlaget til megler var i snitt 54.000 ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette ligger rett under landsgjennomsnittet. Det koster å selge bolig, og valg av megler har mye å si for salgssummen. I Meglersmart.no jobber vi til enhver tid med å knytte til oss de beste eiendomsmeglerne, slik at du som skal selge bolig eller hytte realiserer en best mulig pris når du skal selge. 

 

På Meglersmart.no finner du et bredt spekter av artikler om boligsalg, boligkjøp og utleie. En av de mest leste artiklene er vår guide til å selge leilighet. Her gir vi deg en introduksjon til boligsalg, vi kartlegger hva det koster å selge bolig og forteller deg hvordan du kan få mest mulig for boligen din. 

 

Har du spørsmål om Meglersmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.