↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 

LWM AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224

Besøksadresse

Bogstadveien 27b
0355 OSLO
  1. Beskrivelse

Trenger du markedsføringstjenester i Tromsø eller andre steder i Nord-Norge? Hvorfor ikke benytte seg av et landsdekkende markedsføringsbyrå med bred nasjonal og internasjonal erfaring?

LWM AS er et landsdekkende markedsføringsfirma som ble startet i 2015. Selskapet har siden levert digitale markedsføringstjenester til en lang rekke bransjer i Norge og i utlandet. Ved å bruke de mest moderne, effektive og vitenskapsbaserte metoder kan LWM levere resultater på et nivå som ingen andre i Norge er i stand til å matche.  

Selskapet tilbyr markedsføring for lokale kunder rundt om i hele Norge, og bidrar i dag mange små bedrifter med tjenester slik som økt synlighet i søkemotorer, Facebook annonser og Google Ads. Det er en bred kundebase som blant annet inneholder blant annet frisører, regnskapsførere og advokater. 

 

Garanterte resultater

I LWM tror man ikke på å ta betalt for ting som ikke fungerer. Dette er det alt for mye av i markedsføringsbransjen, og det er ikke en positiv måte å samarbeide på. Derfor tilbyr vi «no cure, no pay» baserte avtaler der kunden betaler etter at ønsket resultat er nådd. 

 

Ansatte

Det er i dag 9 ansatte i selskapet. Flere av disse er dataprogrammerere som bidrar med den mer tekniske delen av markedsføringen. Det er også ansatt en selger og to tekstforfattere i LWM. Det er et ungt miljø og de ansatte nyter godt av en fleksibel arbeidshverdag med mulighet til å lære de mest moderne og effektive metoder innen digital markedsføring. Samtidig må de ansatte levere resultater av absolutt beste kvalitet. Dette er en del av kulturen i LWM. 

 

Nettportaler

LWM drifter også nettportaler for sammenligning av ulike tjenester. Mest fremtredende er nettportalene for sammenligning av produkter innen teknologi og datingsider. Via disse nettportalene kan man kostnadsfritt lese om ulike tjenester og finne ut hvilken som passer best for seg. Dette er en tjeneste som LWM har lansert i de fleste Europeiske land. I Norge har nettsiden datingnorge.no vært et av satsningsområdene i 2019/2020.

Samtidig som at nettportalene er en viktig inntektskilde for LWM er det også en arena hvor det testes ut nye metoder for markedsføring. På denne måten vet vi at vi kan levere velutprøvde og testede metoder til lokale kunder i Norge. 

 

Regnskapstall

Når det gjelder regnskapstall kan selskapet vise til en betydelig opptur i 2018, da driftsinntektene steg fra 1,9 millioner til over 12 millioner. Dette er basert på tall hentet fra Proff.no. 

I følge daglig leder økte driftsinntektene også noe i 2019, men prosentvis økning var langt unna økningen som selskapet så i 2018. 

Selskapet skiftet regnskapsfører i 2018. I dag er LWM AS forøyd med å benytte det Drøbak-baserte regnskapsbyrået MFH Accounting. 

 

Eierandeler i andre selskap

Det er em naturlig del av driften å ha interesser i andre selskaper. På denne måten kan selskapet bidra med markedsføring og få sin godtgjørelse gjennom eierandel i bedriften. I dag har LWM eierandel i Bedriftsyoga.no AS og Lead Service AS. 

 

Kontorer

LWM holder i dag til i kontorfellesskapet Workhouse i Bogstadveien i Oslo. Her disponeres flere rom for de ansatte og ledelsen, samt møterom til blant annet kundemøter. Ved å bruke digitale hjelpemidler tilbys også markedsføringstjenester til Tromsø og andre steder i landet. 

Ta kontakt i dag for en samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.