↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

419 33 773

Besøksadresse

Sorgenfrigata 6 A
0367 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatguiden.no er Norges største uavhengige guide til advokatbransjen. På Advokatguiden.no kan besøkende søke blant mer enn 10.000 registrerte advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere, og se utvidet informasjon og ekte brukervurderinger for den enkelte advokaten.

 

Advokatguiden.no dekker byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Kristiansand, Drammen, Sandnes, Lillehammer, Larvik, Bodø, Ålesund, Tromsø og mange fler. 

 

Advokatbransjen er et vanskelig terreng å utforske hvis man trenger en advokat, og de som står utenfor advokatverdenen har ikke noe forhold til det interne hierarkiet, hvor det finnes noen som er i toppen, et mellomsjikt og de som retter seg mer generelt mot privatmarkedet og mindre klienter. Advokatguiden.no har som mål å skape større grad av transparens og etterrettelighet i advokatbransjen. Advokater tjener et viktig samfunnsoppdrag i Norge og det er i fellesskapets interesse at det finnes god, oppdatert og nøytral informasjon om de ulike advokatenes virke. All basisinformasjon i Advokatguiden er utlevert av Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet, i medhold av Offentlighetslova og EU Open Data Directive. 

 

Advokatguiden.no er gratis å benytte for besøkende og du kan blant annet finne advokater og rettshjelpere som jobber med juridiske fagområder som arbeidsrett, arv, barnevern, eiendom, IT-rett, skatt og MVA, GDPR og personvern, forretningsjussog mer. 

 

Advokater og rettshjelpere kan selv administrere vurderinger, definere egne kompetanseområder, fortelle om priser, laste opp bilde og bestemme hvilken informasjon som ligger tilgjengelig. Alle vurderinger er lagt inn av ekte brukere med verifiserbar kontaktinformasjon og er manuelt kontrollert. Før en vurdering blir publisert, må advokaten selv bekrefte at vedkommende som har skrevet den faktisk er en tidligere klient ved å bekrefte klientforholdet.