↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

908 34 090

Besøksadresse

Håndverkervegen 2B
9018 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Ishavsbyen Elektro ble etablert i 2011 har vi hatt en variert arbeidshverdag fylt med små og store jobber på oppdrag fra både private og næringslivet akkurat slik vi liker det.

Det å utføre kvalitetsarbeid til avtalt tid har vært nøkkelen til vår suksess og vekst. Stein for stein har vi bygd firmaet fra å ha én ansatt til i dag å bestå av 10 dyktige og dedikerte elektrikere.

Vi tilbyr alt innen elektrikertjenester

Vår størrelse kombinert med vår brede kompetanse gjør at vi kan ta på oss de aller fleste elektriker jobber. Vi gjør alt i fra store, langvarige prosjekter til installasjon av ladestasjoner og ladeanlegg for elbil. Renovering av el-anlegg på hus, hytter, restauranter og andre bygg eller montering av ekstra stikk er også vanlige oppdrag.

I tillegg tilbyr vi systemer for Smarthus-styring, LED-belysning, gulvvarme og annet som gjør hjemmet enda bedre å leve i.

Du som kunde er i fokus

Hos oss i Ishavsbyen Elektro kan du altså få hjelp med det aller meste innen elektrikerarbeid. Enten du har klare tanker om hva du ønsker utført, om du er usikker på tilstanden på el-anlegget ditt eller om du rett og slett ønsker å vite mer om hvilke løsninger som kan være aktuelle for ditt hjem, din hytte eller arbeidsplass ta kontakt med oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Spar både penger og miljøet med eget anlegg for solenergi

Norgeseliten tilbyr komplette anlegg for solenergi som består av paneler, montering og tilkobling til sikringsskapet. På vår egen nettside soleliten.no får du et overslag på hva et anlegg vil koste og hvor mye strøm som produseres per år. Legg inn adressen din, så får du umiddelbart svar basert på den faktiske størrelse på taket ditt. Enklere blir det ikke. 

Les mer:
https://www.ishavsbyenelektro.no/losninger/solcelle-pa-taket