↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

907 35 241

Besøksadresse

Siriusvegen 19
9024 TOMASJORD
  1. Beskrivelse

Om oss

I 1991 startet Tom Jarle Hansen som Lærling hos Troms Kraftforsyning. Siden den tid har han opparbeidet seg 30 års erfaring innen elektrobransjen. Har 4 fagbrev innen elektro, Elektroinstallatør, Ecom godkjenning innen Tele, Data og fiber.

Har alle nødvendige godkjenninger for installasjon på bolig og bygg. Høyspent installasjoner, Skip og Offshore samt Ecom på fiber, koaksial, og Kat kabel.

Har høy fokus på kvalitet og levere ihht. Avtale. Ansatte har den nødvendige kompetansen og fagkompetansen som kreves for ethvert oppdrag vi påtar oss. Kunden skal alltid være i fokus og bestandig ha fornøyde kunder. Kundene er privatpersoner, bedrifter, båtrederi, byggefirmaer, kraftlag, borettslag og sameier.

Våre tjenester:

Vi følger lover- og forskrifter for alle jobber som skal utføres. Vi har alle autorisasjoner som kreves for alle oppdrag vi påtar oss. Kunden får nødvendig FDV, risikovurdering, sluttkontroll og samsvarserklæring på jobbene som utføres.

Fornying Sikringsskap:
Utfører mye fornying av sikringsskap som er hjertet i hver installasjon og er viktig å håndtere på en proff måte. Har spesialisert oss og utarbeidet rutiner med sjekklister for å unngå farlige hendelser skal unngås.

Små elektro installasjoner:
Vi leverer diverse elektro service oppdrag til private og bedrifter. Utskifting av gammelt utstyr som stikkontakter, brytere, dimmere, og belysning.

Tele data:
Installasjon av kat kabel og fiber, kabling og oppkobling av utstyr til data, ny installasjoner og renovering av gamle anlegg.

Nyinstallasjon i Hytter og Hus:
Installerer nyinstallasjoner i nybygg. Ordner med alt av registrering til kraftlag og oppfølging. Elektrikere får overlevert detaljtegninger på installasjonene. All installasjon er prosjektert og beregnet i detalj. >Det overleveres tegninger og dokumentasjon på alt som gjøres. Kunden skal nemlig bestandig være trygg på at dem får kvalitet og sikker installasjon.

Båt installasjoner:
Vi påtar oss små og større båt installasjoner. Kan være renovering av installasjon,  utskifting og oppkobling av nytt utstyr på båter.   

Varmepumper:
Er forhandler av Mitsubishi Electric Varmepumper Luft/Luft både privat og bedriftsmarkedet.

Belysning:
Jobber mye med utskifting av belysning og nyinstallasjoner av lys. Større prosjekt blir alt lysberegnet og kunden vil få en detalj plan før utførelse.

Høyspent installasjoner:
Leverer tjenester på høyspentkabel, nettstasjoner, kraftverk.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på arbeidet og at vi har god kundeoppfølging.

Velkommen til oss!