↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 68 31 56

Besøksadresse

Parkgata14
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Motiv Salong!

Dette er en liten nisjesalong som ligger i øvre del av Tromsø sentrum, hvor vi har fokus på god service og flotte resultater. Her jobbes det godt for at nettopp du skal få dine forventninger innfridd. Salongen er fylt med god og avslappende atmosfære, i oppussede lokaler med hint av eksklusivitet som en liten fryd for øyet. Du får nydelig kaffe servert på gullfat! Vi har også noen gullvasker som har innebygd massasje i ryggen for at du skal få senke skuldrene dine og roe helt ned, mens du får deilig hårvask med hodebunnmassasje.

Salongen tilbyr eksklusive håndplukkede hårprodukter. Vi er opptatt av ingrediensene i produktene som vi bruker i behandlinger og som vi selger. Alle våre produkter inneholder derfor rene ingredienser. Våre 2 største merker er profesjonelle hårpleieserier som er helt fri for parabener, ftalater, sulfater og t.o.m. gluten (!) i enkelte av produktene. De er heller ikke testet på dyr. Vi har over 10 års erfaring i faget og har dermed en god og sollid kunnskap med hår og hodebunn, og vi vet hva de ulike hårtypene trenger. Med en fagperson som har spesialisert seg på hodebunn så vet vi også viktigheten med en sunn og frisk hodebunn. Dette er noe som står i stor fokus hos oss.

Vi tilbyr behandlinger som balayage, klipp, hårfarge, olaplex, forming og farging av bryn, permanent krøll og utglatting, brazillian frizzout, kur, styling, oppsett og brudepynt. Vi har dype konsultasjoner i forkant av en klipp eller behandling, hvor vi ser hva som passer til akkurat deg som kunde mtp egen hårfarve, øyefarve, hudtone, ansiktsform etc. Med en frisør som er utdannet som blond ekspert av Wella akademiet så har vi den glede og kunne gi deg et flott blondt hår spesialtilpasset for deg.

Vi har også 20% rabatt til både studenter og pensjonister!