↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

980 36 500

Besøksadresse

Skippergata 13
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Skills Trafikkskole består av 6 engasjerte og humørfyllte lærere og en hyggelig kundekonsulent. Vi holder til i stilige og trivelige lokaler i Skippergata, og er lett tilgjengelige da de fleste bussene stopper rett utenfor døren vår. Vi tilbyr opplæring i flere førerkortklasser.

Skills Trafikkskole sørger alltid for å ha moderne undervisningsmateriale og våre lærere er alltid oppdatert på pedagogiske opplæringsmetoder samt gjeldende lover og regelverk. Hos oss er du alltid sikker på at du har en lærer som jobber hardt for at du skal nå dine mål. Vi vil gjøre vårt ypperste for at du skal opparbeide deg de kunnskaper og ferdigheter som trengs for at du skal kunne bygge et trygt og sikkert trafikkmiljø rundt deg.

Vi har høyt fokus på trivsel og trygghet og vi gjør det vi kan for å ha det gøy på jobb. Hos Skills Trafikkskole har vi også stort fokus på god kommunikasjon og de individuelle behovene våre elever skulle ha. Derfor gjør vi alt vi kan for å finne den læreren som passer akkurat for deg. Du vil nok fort legge merke til våre hvite og sorte golfer som kjører rundt i byen. Vi kjører golf fordi vi mener at dette er den beste elevbilen. De er meget lettkjørte og vår erfaring er at elevene digger dem!

Vi vet at mange har travle hverdager med jobb, skole og flere ting. Dette er noe vi jobber hardt med å imøtekomme så godt vi kan, og har blitt dyktige på å skreddersy opplæringen slik at den passer inn i din hverdag og de forpliktelser du måtte ha.

Velkommen til oss!