↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

966 77 830

Besøksadresse

Karlsøyvegen 17
9015 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Maling og Flis AS ble startet på bakgrunn av virksomheten og erfaringen til Marek Krasinski, som i over 10 år har levert tjenester innen interiørplanlegging, ferdigstilling og oppussing. Kunder setter pris på estetikken ved hans leveranser, hans høye kunnskap, erfaring og dyktighet.
Bedriften leverer tjenester til kunder i Finnmark og Troms i Nord-Norge, og Nordland i Midt-Norge.

Maling og Flis AS er spesialist på høykvalitets oppussing og modernisering av interiør: flislegging, maling, utskiftning av vinduer og dører, samt montering av innredning. Interiørløsninger tilpasses etter kunders behov og ønsker, og kan gjenspeile eiers personlighet og smak.

OM OSS
Bygningskonstruksjoner av tre

Maling & Flis Trekonstruksjoner er en avdeling av Maling & Flis AS, som tilbyr omfattende løsninger for byggebransjen, inkludert design og levering av ferdigmonterte konstruksjons-, varmeisolasjons- og lydisoleringselementer for bygninger i Steico-teknologien.
Steico byggesystem er en samling av omfattende, nøye utformede løsninger for moderne energisparende konstruksjon, basert på høyt bearbeidede byggematerialer av tre.

VÅRT TILBUD
Tilbudet er rettet til både private investorer og byggefirmaer.

Vi tilbyr:

  • Profesjonell detalj- og samlingsprosjekt av bygningen, utviklet i et spesialisert program for Dietrichs trestrukturer. Vårt prosjekt er basert på en generell arkitektonisk prosjekt eller tegning fra kunden.
  • Strukturelle beregninger av bygningen er i samsvar med norske standarder og lokale forskrifter som gjelder på investeringsstedet
  • Beregninger av energibehov
  • Bygningselementer som er klar til å monteres i bygningen, termisk og akustisk isolasjon av Steico, produsert på grunnlag av tre (treull, matter og treullsplater)
  • Transporttjenester til byggeplassen
  • Profesjonell montering av termiske og akustiske konstruksjoner og isolasjon.
  • Bygning av en nøkkelferdig hus. Bli kjent med våre prosjekter på www.malingflis.no og på facebook
  • Konsultasjoner om tekniske spesifikasjoner for en energibesparende og passiv bygning.

Hver av ovennevnte tjenester kan være gjenstand for en individuell kontrakt med en kunde eller et byggefirma som utfører byggeservice for kunden som en generell entreprenør.

https://malingflis.no/