↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 

Fotograf Tromsø

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

401 07 279

Besøksadresse

Amtmannsgata 15
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Bryllup er en gledens dag, hvor smil og kjærlighet går hånd i hånd. Et nytt kapittel skal skrives, og jeg hjelper dere med å forevige alle minnene!

 

En ting brudepar ikke tenker på midt oppe i alle forberedelsene til den store dagen er hvilke minner de skal sitte igjen med etter bryllupet. Det er fotograf Stanislav Serdyukov kommer inn i bildet. Eller rettere sagt: Utenfor bildet!

Bryllup er en gledens dag, hvor smil og kjærlighet går hånd i hånd. Bildene skal utstråle den lykken både par og gjester opplever når de feirer den store dagen.

Bryllupsbilder er min spesialitet. Jeg kombinerer kjærlighet og nordnorsk natur for å fortelle en historie. Det blir veldig, veldig vakkert

Den store dagen er et kapitel i parets historiebok. De små detaljene er viktige elementer. Jeg hjelper dere å forevige alle minnene: Fra brudens besøk hos frisøren, vielsen, portrettbilder etter vielsen og selve festen.

 

Jeg tar portrettbilder ut fra de ønskene dere har, og brudeparet kan komme med ønske om et bestemt sted for fotograferingen. Det kan være alt fra en herregård, i skogen eller ved vannkanten.

Bryllupsbildene kan også bli tatt på fjell, i fjæra, på broer og på elvekanter.

Det viktigste er at romantikken og kjærligheten kommer frem på bildene.

Noen av bildene er planlagt Andre bilder er tatt på sparket. Fotoalbumet ser enda flottere ut om dere kombinere fargebilder med sort/hvitt-bilder.

I tillegg til bryllupsbilder tar jeg portrettbilder av barn og familiebilder.

 

 

Bryllupsdagen er én dag. Men minnene om den store dagen skal vare evig!