↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 66 55 05

Besøksadresse

Ærfuglvegen 3A
9015 TROMSØ
  1. Beskrivelse

JM Hansen kjennetegnes av smarte løsninger og en dynamisk, kompetent og ambisiøs arbeidsstokk. Vi har gjennom 100 år etablert oss som en av de største lokalt eide kompetansebedrifter innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge og du vil finne vårt arbeide i mange av de mest spennende prosjektene i Norge og internasjonalt da spesielt i arktis.

 

Lokale kontorer

JM Hansen har sitt hovedkontor i Tromsø og virksomhet i Hammerfest, Storsteinnes, Svalbard, Havøysund og i russiske Murmansk.

 

Et sterkt lokalt kompetansemiljø

JM Hansen As ble etablert i 1925 og er totalleverandør innen elektriske installasjoner og elektriske produkter. Helt siden vår grunnlegger Johan Martin Hansen var blant de første til å tilby installasjon av elektrisitet ombord i fiskebåter, har vi målrettet arbeidet for å gi kundene våre optimale løsninger- basert på høy kompetanse og lang erfaring. Med stadig sterkere filialisering av nordnorsk næringsliv, er det viktig å være en del av et sterkt lokalt kompetansemiljø!

Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM Hansen, og i tillegg betyr det svært mye for oss at vi er en nordnorsk bedrift som bidrar til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap også de neste 100 år.

Hus og hjem

I snart 100 år har JM Hansen hjulpet våre kunder med tekniske løsninger i hus og hjem. Vi har som mål å være «Best på Service!» Det betyr blant annet at vi strekker oss langt for å hjelpe deg som kunde, at våre ansatte har høy kompetanse og kunnskap som gir deg de beste løsningene. Vi er DIN ELEKTRIKER, være seg om du skal renovere eller bygge nytt, utføre helsesjekk av huset ditt,  gjøre hjemme ditt smartere eller trenger gode råd.