↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

77 68 76 00

Besøksadresse

Killengreens gate 8
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BORDS

I en tid med stress og hurtigmat ønsker vi å dele med dere det ekte og naturlige som havet fortsatt gir oss. La oss få inspirere med smaker fra landsdelen og andre deler av verden. 

Sjømat og havutsikt er den perfekte kombinasjon. Fiskekompaniet i Tromsø liggersentralt til i nydeligelokaler helt nede i havnebassenget kom innom for å nyte et kulinarisk måltid med utsikt rett til matfatet!

I Nord-Norge er det naturkreftene som rår. Derfor er menyen her, på samme måte som havet, stadig i endring og alltid fullspekket med ferske smaksopplevelser. Fiskekompaniet sjørestaurant er opptatt av å dele det ekte og naturlige som havet fortsatt gir oss. Smakene er typiske for landsdelen ispedd litt verdensinspirasjon!

Ta deg en tur i skalldyrbaren for ferske reker, østers eller hummer eller hva meden forrett av stekte torsketunger eller løjrogn? På hovedmenyen står blant annet urtebakt klippfisk, reinstek og skreimølje med smaksrikt tilbehør, mens dessertkartet byr på alt fra hjemmelaget konfekt og ostekake til multemousse!

Fiskerestauranten ligger sentralt tillangs kaia i Sentrum av Tromsø perfekt for deg som vil nyte havets delikatesser så å si til sjøs.

Velkommen innom for en kulinarisk opplevelse!