↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 62 45 00

Besøksadresse

Storgata 4
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

ØLHALLEN - LUDWIG MACK BRYGGHUS

Besøkssentret for Macks Ølbryggeri Verdens nordligste bryggeri.

 

Ølhallen Puben

Macks bryggeripub Ølhallen, er Tromsøs eldste pub. Dette var stedet der mannfolkene hadde fristed, og det var et yrende liv med både fiskere, fangstfolk, bønder og byfolk.

I dag er Ølhallen et av de mest særpregede stedene i Tromsø, et sted hvor folk i alle aldre møtes og får mulighet til å smake et bredt utvalg drikker fra Mack Verdens nordligste bryggeri. Ikke nok med det, her serveres ulike norske kvalitets øl fra 67 forskjellige tappekraner.

Kjeller 5 Butikken

Kjeller 5 er den seneste suppleringen til Ludwig Macks Brygghus. Her finner du hele den tilgjengelige porteføljen til Mack. Vi selger også spesielt utvalgte øl fra lokale produsenter hvor fellesnevneren er høy kvalitet.

Har du noen ganger følt at du ønsker å lage ditt eget øl, men er usikker hvor du skal begynne? Bekymre deg ikke. Vi har malt og humle, samt andre essensielle råvarer du trenger til din hjemmebrygging. Våre ansatte er meget kunnskapsrike og hjelper deg med glede med det du trenger for å lage ditt eget øl, enten det skulle være en søt Porter eller en bitter Pale ale. Her kan du også lage din egen etikett til ditt favoritt øl, samt kjøpe gavepakninger som vi skreddersyr i alle prisklasser. Hvis du er ute etter en gave til en venn som "har alt" så er Kjeller 5 stedet.

Omvisning

Bli med på en innholdsrik omvisning i Macks historiske lokaler og få en spennende bryggeriopplevelse. Omvisningen starter i Kjeller 5. Turen fortsetter inn i Kjeller 4 for filmvisning, deretter går vi videre i de gamle ølkjellerne fra 1877, hvor dere får et innblikk i Macks fargerike historie. Turen fortsetter til vårt moderne mikrobryggeri.

Ølsmaking

Mange liker øl, men flere har mye å lære om denne tradisjonsrike drikken. La en av våre entusiastiske ølverter, lose dere gjennom ølsmaking.

Ølverten vil gå gjennom 5 ulike typer øl i lag med dere og beskrive disse underveis. Hva er forskjellen på en brown ale og en bokøl? Hvorfor er hveteøl ofte fruktig? Dette og andre spørsmål får du svar på i vårt ølkurs.

Ha ditt arrangement hos oss!

139 år har gått siden Macks Ølbryggeri startet sin produksjon av Mack øl. Mye har forandret seg. Bryggeriet har flyttet til nye og moderne produksjonslokaler, men vårt gamle bryggeri står fortsatt igjen med sine historier og særpreg. I dag har de et annet formål. De er vert for sammenkomster, eventer, konfirmasjoner, bryllup, møter og samlinger av alle slag. Vi skreddersyr arrangement og feiringer etter dine ønsker og behov.

For informasjon om tider, priser og bestillinger. Besøk vår hjemmeside www.mack.no