↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

901 11 771

Besøksadresse

Storgata 132
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Hos oss kan du enten bare leie lokalet og gjøre alt selv, eller du kan bestille the Arctic Room med vårt «All inclusive» konsept. Sjekk på www.arcticroom.no hvilket konsept som er mulig for ditt arrangement.

Dersom du skal arrangere bryllup på en lørdag og bare ønsker å leie lokalet lager vi en spesialavtale hvor dere får nøkkelen på torsdag og disponerer lokalet helt til mandag morgen.

Hvis vi skal gjøre det meste av jobben velger du vårt All inclusive»-konseptet. Dette er perfekt for dem som ikke har tid (eller lyst) til å gjøre jobben med å arrangere et stort selskap selv.

Vi dekker og pynter lokale ferdig til dere kommer, og møter gjestene i døren med en velkomstdrink. Den maten dere ønsker bestiller vi fra et av byens beste cateringfirma og servere den til avtalt tidspunkt.

Drikke kjøpes i baren vår med priser som er langt under hva du må betale på byens utesteder og hoteller. Betaling gjøres enten med vanlig bankkort eller med Vips. 

Vi skreddersyr arrangement etter deres ønske og det eneste dere trenger å tenke på er å møte opp til riktig tid. 

Våre dyktige og rutinerte ansatte vil gjøre alt de kan for at selskapet skal bli en minnerik og hyggelig opplevelse for dere.

Arrangementet er garantert fritt for køståing og dere disponere hele lokalet alene denne kvelden.

Har fra våre tidligere gjester bare fått gode tilbakemeldinger på vårt All Inclusive-konsept. Kundene våre er særlig fornøyd med at vi gir arrangementet et personlig preg og de fleste kommer tilbake ved en senere anledning. Referanser fra våre kunder kan du lese på vår hjemmeside.

The Arctic Room finner du på gateplan i Storgata 132 i Tromsø. Inngang direkte fra gata. Det er mulig å parkere rett utenfor lokalene og bussen stopper ved inngangsdøren.

Totalt areal er på 210 m2. Det er plass til ca.75 personer i hovedsalen. I tillegg er det et eget møterom som har 15 sitteplasser. Lokalene er moderne innredet og inneholder i tillegg til salene, kjøkken, to toalett og bad med dusj. Det er satt av egen plass hvor dere kan danse. Musikk spiller du enkelt fra Spotify eller Wimp direkte fra din mobiltelefon over vårt musikkanlegg.

Du finner mer om the Arctic Room på www.arcticroom.no.