↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 74 764
996 31 413

Besøksadresse

Nedreveien 1
9935 BUGØYNES
  1. Beskrivelse

Velkommen til oss!

Ingen takrenne gir samme sikkerhet mot skader som Vesivek-rennen kan gi deg. Årsaken er at Vesivek-rennen ikke har skjøter og følgelig ingen lekkasjer. Dette er kun mulig fordi vi i vår produksjonsbil produserer takrennene i hele lengder på stedet der du skal ha dem montert.

Vi kommer til deg i vår produksjonsbil, tar mål og produserer/monterer din skjøtefrie takrenne på stedet, og du har en gang for alle løst problemet med skjøter som lekker. Med Vesivek-renner får du 3 års garanti på materiell og montering.

Takrennenes fremste oppgave er å beskytte fasade og grunn mot skader som fuktighet kan forårsake i form av råte, frost og i verste fall fundamentforskyvninger. Vesivek-renner tåler tiår etter tiår med slitasje fra vann, snø og is, forurensning og store temperatursvingninger.

Vesivek-rennen tar mer vann, og er dypere enn de fleste andre renner (ca. 40 % større kapasitet), og er i tillegg beskyttet mot korrosjon. Den leveres i aluminium som standard, men kan skaffes i rustfritt stål, kobber og zink ved bestilling. Rennene festes med sterke og patenterte spesialkroker, som gjør at rennen tåler betydelige mengder snø. Kroken festes innvendig og gir rennen et elegant preg.

Vi har også et meget rikt fargeutvalg til våre renner. Standard-fargene er svart og hvit.

Ta kontakt for mer informasjon!