↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 31 81 00

Besøksadresse

Karlsøyveien 1b
9015 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Norema leverer kjøkken, bad og garderobeløsninger.
Vi er forhandler av følgende merker: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Zanussi, Røros Metall, Norcool og Intra m.m

Kjøkken
Våre kjøkkenskap finnes i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder, og ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre. De kan henges på veggen eller stå på gulvet med bein eller sokkel. Vi har 33 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom.

Baderom
Norema har et funksjonelt utvalg av benkeskap, høyskap og veggskap for bad. Velg mellom heldekkende, nedfelt eller frittstående servant, og benkeplater i laminat, heltre eller stein. Har du plass, blir badet komplett ved å ta med elementer fra kjøkkenet inn på badet.

Norema Garderobe
Noremas skap finnes i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder, og ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre. De kan henges på veggen eller stå på gulvet med bein eller sokkel. Vi har 34 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Legg til muligheten for å ramme inn skapene med dekksider eller benkeplater i mer enn 50 ulike farger og kvaliteter. Med alle disse kombinasjonsmulighetene får du møbler som er tilpasset rommet de står i, skreddersydd i de fargene og materialene du trives best med. Prikken over i-en får du ved å felle inn LED-belysning i skapene.

Benkeplater
Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En god benkeplate
er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Det finnes mange å velge mellom.