↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 63 80 37

Besøksadresse

Elvestrandvegen 10
9020 TROMSDALEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Tromsø Camping.

Vi ligger idyllisk plassert i den herlige Nord-Norske naturen, et steinkast unna Tromsø sentrum. Her kan du sovne til lyden av Tromsdalselva som renner forbi, med storslåtte fjell bak ryggen. Beliggenheten vår er perfekt for de som vil bo i naturen, samtidig som vi ligger nær byen.

Våre hytter er fordelt inn i 3 ulike kategorier:

Comfort + og Comfort hytter er av høy standard. Her kommer du til ferdig oppredde senger, og trenger ikke tenke på vask av hytta når du sjekker ut. Skulle det være nødvendig med ekstraseng, er det bare å ta kontakt med oss.

På elve- og tømmerhyttene kan du enten ta med sengetøy/håndklær selv, samt vaske hytta når du drar, eller bestille det gjennom oss.

Våre minste hytter har plass til 2-4 personer. På disse hyttene er det ikke innlagt vann, noe som betyr at du kan benytte deg av vårt servicehus for dusj og toalett og felleskjøkken.

Hos oss har vi totalt 53 hytter vi kan tilby i tillegg til oppstillingsplass for caravan og bobil.

Vi har også kursfasiliteter for inntil 120 personer.

Parkering og WiFi er gratis for alle våre gjester.

Tromsø Camping er en del av TUIL AS (Tromsdalen ungdoms og idrettslag) som består av både fotball, ski, friidrett, turn og ungdomslag. Med TUIL Arena som nærmeste nabo til Campingplassen vil våre fotballinteresserte gjester ha lett tilgang til TUIL sine hjemmekamper.