↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 67 22 21

Besøksadresse

Tromsøysundvegen 14
9020 TROMSDALEN
  1. Beskrivelse

FO REGNSKAP AS - din regnskapspartner og økonomiske rådgiver

Vi er et autorisert regnskapsbyrå som betjener små og mellomstore kunder. Kontoret ligger sentralt i Tromsdalen med gode parkeringsmuligheter.

Vårt mål er å kunne bidra til at våre kunder når sine mål. Ved å involvere oss i deres "hverdag" med engasjement og tid ønsker vi å bidra til at våre kunder lykkes.

En av nøkkelfaktorene for å realisere sine mål er blant annet at man velger riktig samarbeidspartner. FO Regnskap ønsker å fremstå som et ledd i verdikjeden til bedriften din, derfor er "teamwork" vårt bidrag til dette.

Vi vektlegger nøyaktighet, rask tilbakemelding og kompetanse innen fagområdet. I tillegg tilpasser vi oss kundenes ønsker og behov vedrørende oppdraget.

 

OM OSS

FO Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble etablert i 2004 som et enkelpersonsforetak, men fra 01.01.2013 omdannet vi foretaket til et AS. Vi har siden oppstart vært RN medlem. Kontoret har to årsverk og en timebasert stilling. 

Vår visjon 

"Vi ønsker å være ditt naturlige valg av samarbeidspartner, med kreative og nøyaktige løsninger for små og mellomstore bedrifter." 

Våre tjenester

  • Regnskap
  • Årsregnskap
  • Lønn
  • Fakturering
  • Selskapsetablering
  • Budsjettering

 

Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din bedrift, ta kontakt med oss for en hyggelig regnskapsprat og et uforpliktende tilbud.