↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 69 02 00

Faks: 77 68 99 40

Besøksadresse

Stakkevollvegen 69F
9010 TROMSØ
  1. Beskrivelse

April 2015 var det 10 år siden VVS 24 AS ble startet. Det var Kjell-Are, Johnny og Antek som startet selskapet men de så raskt at det måtte ansettes flere fagfolk. Fra dag en har selskapet hatt gleden av å ha både rørlegger Albert og noen dager senere også Tommy Bakken med på laget.
 
Oppstarten var nøktern i en brakke på stakkevollvegen 69-F. De første dagene fantes det ingen jobber og tiden gikk for det meste med til å rydde i våre to varebiler, legge kabal  og kaffedrikking. Dette løsnet fort og jobbene begynte å komme inn. Vår første kunde var vår enestående dataleverandør Hans Marius Johansen.
 
I Juni 2005 la Johnny og Tommy ut på tur for å få hentet selskapets aller første spylebil i Oslo. Gode minner fra dagen vi ankom Tromsø med Mandela på scenen. En stor dag for Tromsø, VVS 24 sin første spylebil kom til byen. Etter 5 års drift ble Antek kjøpt ut av bedriften.
 
VVS 24 AS har hatt en formidabel utvikling i løpet av disse første 10 årene og har nå 27 flotte ansatte, 3 spylebiler og 14 varebiler. Høsten 2014 kjøpte selskapet Stakkevollvegen 69F, så nå er ringen sluttet. Tilbake i eget hus nøyaktig der vi startet 10 år tidligere.
 
VVS 24 utfører hovedsaklig oppdrag i følgende områder:
Ordinær rørleggeri, Kommunalteknikk, Relining (Strømpe renovering) og graving.