↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 60 07 00

Besøksadresse

Ringvegen 90
9018 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Troms Bildelsenter AS jobber tett opp mot proffmarkedet.  En seriøs og trygg samarbeidspartner for forsikringsbransjen og verksteder. Private aktører er også hjertelig velkommen som våre kunder. Lokalisert i Tromsø og har Nord-Norge som hovedfelt, men sender også deler over resten av landet.

Vi har avtale med alle forsikringsselskap om kjøp av skadet og kondemnerte kjøretøy, som demonteres og gjenvinner gode originaldeler for salg. Her er det gjenkjøp fra forsikringsselskaper og verksteder som er primærnæring, men leverer selvfølgelig deler til alle som måtte ønske å trenge dette. Alle deler leveres med garanti og returrett.
Det jobbes hele tiden nøyaktig og strukturert for å være en av landets ledende aktør innen for vår bransje. Dette går på alt fra kvalitetssikring av selve delene, ordremottak, kundebehandling, service osv.
Vi er opptatt av å ha en rask responstid på henvendelser fra våre kunder og til proffmarkde er det maks en time responstid på taksthenvendelser. Gjennomsnittstiden for takstbehandling ligger på 20 minutter.
Alle som henvender seg til oss via telefon, faks og e-post vil få en rask behandling og tilbakemelding på sin henvendelse.

I en stor jungel av bilopphuggeri landet over samarbeider vi bare med spesielt utvalgte som vi vet kan levere deler med god kvalitet. Det er i denne bransjen som mange andre, dessverre en del useriøse aktører, men ved henvendelse gjennom oss kan vi hjelpe deg på trygg måte slik at du får rett del, til rett pris med god kvalitet.

Troms Bildelsenter en trygg og seriøs samarbeidspartner for levering av brukte originaldeler.