↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

480 55 700

Faks: 77 68 17 85

Besøksadresse

Skansegata 1
9008 TROMSØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Polar Charter.

Tromsø, på 69 grader nord, med midnattssol, mørketid og snørekord. Helt opp i iskanten bor vi, med hjelp av Golfstrømmen, i en storslått natur og et tøft klima.

Her finner du oss i Polar Charter, klar til å gi deg og dine en annerledes opplevelse!


Da har vi startet på et nytt år med spennende utfordringer og muligheter.

"SKIING BY BOAT"
Vi i Polar Charter står klar til å gi deg og dine en annerledes opplevelse med M/S "Polargirl" og M/S "Caroline Mathilde".Du drar på ski/toppturer med utgangspunkt fra en båt??

Uttrykket "skiing by boat" ble skapt av italienske skiturister for mange år siden, hvor de brukte båtene som base for overnatting og bespisning, og gikk på ski i og ved Lyngsalpene. Vårt vakre fjellandskap i nord er etter dette blitt flittig brukt av våre europeiske venner, så kanskje er dette noe for deg også? Disse populære turene er ledet av internasjonalt godkjente "UIAGM" fjellguider med mange års erfaring fra turer i Lyngsalpene.

M/S "Polargirl" har  gode overnattingsmuligheter for 28 passasjerer. Båten har en pickupbåt som gjør det mulig å komme i land der det ikke finnes kai - hvis været tillater det. Ute på dekk finnes en badstu og vedfyrt badestamp til fri benyttelse etter en lang dag på ski.

M/S "Caroline Mathilde" har gode overnattingsmuligheter for 10 passasjerer. Båten har en gummibåt for ilandsetting på steder uten kai.

Turene varer i minimum tre døgn og går til Ullsfjorden, Lyngen med omegn, og ellers dit det måtte være ønskelig.

Kun fantasien setter grenser, og skisesongen varer fra 15. februar til 10. mai.

Opplevelsesturer til samme område kan også arrangeres i sommerhalvåret, og da fortrinnsvis i juli måned, men da med fjellklatring, brevandring, dykking, fisking o.l. som hovedmål.

CHARTER/SIGHTSEEING
Skjærgården og og fjordene rundt Tromsø og i Nord-Norge for øvrig, tar seg best ut fra båt. La turen gå til de ytterste øyer i havgapet, til skjærgårdsidyller eller inn i fjorder hvor fjellsiden stuper loddrett i sjøen.

Med våre båter M/S "Caroline Mathilde"  og  M/S "Polargirl" , er du og ditt selskap garantert en tur full av inntrykk og behagelige overraskelser - i all slags vær.

Med  M/S "Caroline Mathilde"   eller M/S "Polargirl"   kan vi tilby private og bedrifter en helt unik ramme rundt arrangementet.

Vi har lang og god erfaring i å tilpasse charterturer av alle slag rundt om i vår vakre skjærgård. Som eksempel kan vi nevne:
- Fisketurer
- Ukes, dags, og timesturer
- Charterturer
- Dykkerturer

Og hva med å oppleve vårt vakre nordlys en vinterdag, eller "skiing by boat" i Lyng

Ta kontakt med oss for pristilbud og forslag på turer og turområder.