Søndag tok han en tur opp i fjellet, og satte fra seg bilen på den store plassen ved gamle Skistua i en times tid.

Det skriver Fremover.no.

Takst: 20.000 kroner

Da han kom tilbake, var bilen flyttet halvannen meter til siden, og høyre bakskjerm var betydelig skadet.

En takst i ettertid, har vist at verkstedregninga kan bli på 20.000 kroner.

Saken er anmeldt til politiet, og Vegard Skjæret forteller at politiet har oppfordret han til å utfordre «den store detektiven». Det vil si fortelle Fremovers lesere om det han var utsatt for.

Håpet er at det kan avsløre – eventuell få vedkommende til selv å vedgå – hvem som er skyldig.

Møtte tre personer

– Dersom han eller hun tar kontakt, så blir jeg naturligvis å trekke tilbake anmeldelsen, sier Vegard Skjæret som forteller at han møtte to yngre jenter med hund på den aktuelle fjellturen.

– I tillegg møtte jeg en kar.

– Bilen som har kjørt på min, kan ha vært ei grå, litt eldre, stasjonsvogn som sto parkert på plassen da jeg kom dit, sier han til Fremover.

Vegard Skjæret har til og med en anelse om bilmerke og modell.

Han har anslått tidspunktet for uhellet til å være rundt klokka 19.45 sist søndag.

– Det som er så ergerlig at det er en ganske stor reparasjon, men likevel ikke så stor at den er verdt å ta på forsikringen. Det vil nemlig koste meg veldig dyrt som følge av bonustap.

Bonustap

Dermed aner han at det kan bli han selv som må ta hele regningen på omkring 20.000 – dersom ingen står fram og tar ansvar.

– Det er åpenbart at vedkommende som kjørte på har merket hva som skjedde. Bilen ble tross alt flyttet en og en halv meter til siden, sier han og viser fram merkene på Passat'en.

– At uhell kan skje er noe alle vet, men det jeg ikke kan forstå er at folk bare kjører sin vei uten å forsøke å gjøre opp for seg.