Consto kjøper Hammerfest-bedrift

DEL

(Nord24) Consto Nord har signert kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om kjøp av 100 prosent av aksjene i Hammerfest Entreprenør AS. dette melder selskapet selv i en pressemelding torsdag morgen.

Hammerfest Entreprenør fortsetter under eget navn, og blir et datterselskap av Consto Nord. Daglig leder Rolf Johnny Nilsen skal fortsatt lede virksomheten.

- Hammerfest Entreprenør har en sterk posisjon i lokalmiljøet og besitter kunnskap om lokale forholdog markedet. For oss er dette egenskaper Consto legger stor vekt på, sier daglig leder i Consto Nord,Erlend Danielsen, i pressemeldingen.

- Kjøpet manifesterer vår styrke som en landsdekkende entreprenør med lokal tilhørighet,kompetanse og kapasitet, sier administrerende direktør i Consto-konsernet, Hans Kristian Seterlund.

Hammerfest Entreprenør ble etablert i 2003 som en forlengelse av Byggmesteren Nord AS, og høsten 2012 kjøpte Veidekke selskapet. Selskapet har 27 ansatte og er i dag ledende i Hammerfest-regionen.

- Hammerfest Entreprenør er en meget solid bedrift med dyktige og motiverte medarbeidere. Vi har hatt et veldig godt samarbeid og god lønnsomhet siden vi kjøpte bedriften i 2012. I kjølvannet av at vi nå toner ned vår aktivitet i landsdelen er det naturlig å avslutte vårt eierskap, men vi er trygge på at Consto vil videreutvikle Hammerfest Entreprenør til det beste for bedriften og de ansatte. Vi takker Rolf Johnny Nilsen og de ansatte for verdiene de har skapt og ønsker lykke til videre under nytteierskap, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg i pressemeldingen.

Artikkeltags