– Dette kan dere forvente av oss

TILs NYKOMMERE: Fra venstre: Gjermund Åsen, Christian Landu Landu, Marcus Hansson, Gudmund T. Kongshavn og Magnar Ødegaard.

TILs NYKOMMERE: Fra venstre: Gjermund Åsen, Christian Landu Landu, Marcus Hansson, Gudmund T. Kongshavn og Magnar Ødegaard. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nykommerne i TIL forteller med egne ord hva TIL-supportere kan forvente av dem i årets sesong.

DEL

TIL har hentet inn Gjermund Åsen, Christian Landu Landu, Marcus Hansson, Gudmund T. Kongshavn og Magnar Ødegaard foran årets sesong.

Nordlys utfordret spillerne selv til å si hva TILs supportere og støttespillere kan forvente av dem i deres første sesong som en av «Gutan».

Dette er hva de svarte:

Marcus Hansson (24), midtbanespiller - fra Gefle (Sverige):

– Fremfor alt at jeg vil gi hundre prosent for laget i hver eneste kamp og treningsuke. Jeg er en stor, fysisk spiller, som liker å bruke det også. Jeg tror jeg kan bidra med fysikk og kraft. Det forstår jeg at kanskje laget manglet litt i fjor. Jeg kan spille i både defensive og offensive roller på midtbanen.

Gjermund Åsen (23), offensiv midtbane/hengende spiss - fra Ranheim:

– Jeg er en offensiv spiller, som er glad i kombinasjonsspill og kan gjøre ting selv. Jeg kan drive forbi motstandere og skape ubalanse. Før skapte jeg mye sjanser for medspillerne, nå har jeg blitt mer voksen og mikset det opp med å avslutte mer selv. I tillegg jobber jeg hardt og setter laget foran meg selv.

Magnar Ødegaard (21), midtstopper - fra Molde (utlånt til Lillestrøm de to siste sesongene)

– Jeg kommer til å gi alt for at vi skal vinne fotballkamper. Så håper jeg å få vist frem noen gode kvaliteter, som en god pasningsfot. Jeg prøver å være en spillende stopper, og ønsker å finne mer kreative løsninger enn å bare dunke ballen lang. En av grunnene til at jeg kom hit er at TIL ønsker å spille min type fotball.

Christian Landu Landu (22), midtbanespiller/back - fra Viking:

– Jeg er en ærlig spiller, med mye kraft. Jeg gir alltid alt, samtidig som jeg er ok med ball og har ok basisferdigheter. Samtidig er jeg en anvendelig spiller, som kan spille i flere posisjoner. Primært trives jeg best på midtbanen, som den mest defensive av tre på midten, eller som en av to sentrale midtbanespillere.

Gudmund T. Kongshavn (23), keeper - fra Vålerenga (utlån Sarpsborg 08 i fjor):

– Jeg ser på meg selv som en stabil keeper, som stadig vekk bidrar med matchvinnerredninger. Jeg føler ikke at jeg har svakheter, men kan utvikle det meste. Jeg er fortsatt ung i keeperalder. Og ligger vi under kan jeg være et angrepsvåpen, jeg har scoret i kamper før.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken