Vi ruller videre med neste utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen denne gangen får en av lokalfotballens store profiler på besøk.

Christer Johnsgård (31) er kjent fra TIL, TUIL og Senja – og for de ganske unge medlemmene av befolkningen godt kjent fra barne-TV-program som Kråkeklubben og Påskemorgen.

For tiden er fortsatt Johnsgård TUIL-spiller, selv om det diskuteres kraftig om han skal bli Senja-spiller igjen. Der er foreløpig ingenting avklart, så du kan regne med at 31-åringen blir grillet litt på akkurat det temaet.

I 2016 fikk da 29 år gamle Johnsgård sjansen i TILs A-stall, men det ble med det ene året og to cupmål mot Mjølner og to svært korte innhopp i eliteserien.

Send inn spørsmål

Lurer du på hva han tenker om at det ikke ble flere år i TIL? Eller noe helt annet som har med fotball, barne-TV, status som gift mann og småbarnsfar eller helt andre ting å gjøre? Ikke nøl, men send inn et spørsmål.

Ønsker du å gjøre det, er det ikke verre enn å søke opp JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter og legge igjen ditt spørsmål der.

Du må riktig nok skynde deg litt. Johnsgård kommer på besøk ukristelig tidlig onsdag, og episoden skal slippes ut torsdag morgen.

Vil du få helt gratis episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre alle de 15 første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge: