Ett bestemt sted i Tromsø kan ikke Christer besøke til alle døgnets tider

GLADGUTT: Christer Johnsgård får lettet på sløret om TIL-sjansene som (nesten) aldri kom, en kommende overgang til Senja, en kommende overgang i familielivet, mellomnavnet Bernt, strategiske valg når han ferdes på visse steder i Tromsø og mye annet.

GLADGUTT: Christer Johnsgård får lettet på sløret om TIL-sjansene som (nesten) aldri kom, en kommende overgang til Senja, en kommende overgang i familielivet, mellomnavnet Bernt, strategiske valg når han ferdes på visse steder i Tromsø og mye annet. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det er flere endringer på gang i livet til Christer Johnsgård, som får lettet hjertet om sjansene i TIL som det ble altfor få av.

DEL

Christer Johnsgård (31) er nok en gang i ferd med å forlate TUIL for å spille for moderklubben FK Senja.

Det er langt fra eneste grunn til at han er invitert som gjest i en rykende fersk utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, sammen med inntil videre lagkamerat i TUIL Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Hør episoden ved å bla deg litt nedover!

Det blir selvsagt snakket om 2016-sesongen i TIL, som endte med to cupmål og totalt 18 minutter eliteseriefotball.

Og som de fleste vet er ikke Johnsgårds ansikt mest kjent for de som bryr seg om fotball, men heller de aller yngste i befolkningen som er glad i å se litt på barne-TV.

Det skaper visse utfordringer og strategiske valg 31-åringen må foreta seg når han beveger seg i Tromsø, spesielt når han skal én bestemt plass.

Angående året i TIL var det en stor mengde folk som gjerne ville ha sett at Johnsgård fikk mer enn de 18 minuttene på banen. Etter å ha scoret seks mål i én kamp for andrelaget, mente han også selv at han burde fått gjort mer enn bare å varme opp mot Start i påfølgende kamp.

– Hva annet kan man gjøre? Jeg scoret på alt, sier Johnsgård blant annet.

Det kom et tilbud om en litt utvidet periode i TIL, men her forklarer han hvorfor han valgte å takke nei til det inn mot 2017-sesongen.

Heter han egentlig Christer Bernt? Hvorfor åpner det hele med at Jo og Christer må skvære opp? Alle spørsmål besvares.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres for tiden annenhver uke, men går tilbake til ukentlig publisering når fotballsesongen drar seg i gang.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her serverer vi episode 16, med kronisk blide Christer Johnsgård presset inn i et hjørne rundt vårt lille, runde bord:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken