Klesgründer Andreas Nilsen står bak market Moose on the loose.

Han startet med nettbutikk, før han startet pop-up-butikk i Storgata og for halvannet år siden butikk på Jekta storsenter.

Gjør ting enklere

Men nå legger han ned butikken. Det var ifølge hovedpersonen ikke en enkelt avgjørelse:

- Men samtidig så ser vi at det er det riktige å gjøre. Det gjør det litt enklere. Vi har masse artig å se frem til, og har startet å rulle mange små snøballer som vi håper skal vokse seg stor, sier Nilsen til Byavisa Tromsø.

Selskapet Moose on the loose kommer i fjior til å ha et svakt positivt resultat.

- Målet med butikken på Jekta var å klare å gå i null og det gjorde vi nok. Men at var også viktig at butikken skulle være en del av markedsføringen våres, samt en plass kunder kunne prøve, ta å føle på produktene, sier Nilsen.

På sin egen nettside skriver han følgende:

- Etter 1,5 år med butikk på Jekta har vi erfart at det dessverre blir for mye tid brukt på butikk og for lite tid til kreativitet, nyskapning og videreutvikling. Vi har derfor bestemt oss for å legge ned vår butikk på senteret hvor vi blir å ha åpent til og med Lørdag 29.mars 2014.

Skal videreutvikles

Nilsen poengterert at de vil jobbe med å utvikle klesmerket videre, og vil konsentrere seg om nyskapning på kolleksjonssiden, samtidig som internettbutikken skal utvides og oppgraderes.

- Vi skal også forsøke og komme inn på flere butikker.

Avslutningsvis står det følgende:

- Det skjer mye spennende fremover og elgen er fortsatt løs. Vi tar med oss verdifull erfaring videre og ønsker å takke alle som har handlet på vår butikk i Tromsø. Vi håper å se dere de siste ukene vi har åpent for gode tilbud, men også på vår nettbutikk og i våre kommende Pop Up Stores fremover.