Gå til sidens hovedinnhold

Full fest på turnkarneval

Artikkelen er over 9 år gammel

Det kokte i Gyllenborghallen lørdag, da både Batman, Spiderman, klovner og prinsesser møttes på turnkarneval. Tromsø turnforening fyller 150 år i år, og kickstartet jubileumsåret med fest for de minste.

Med sukkerspinn, kaker, brus og ballonger ¿ samt alt av utstyr foreningen har tilgang til, var rammene på plass for en høyenergisk dag i turnhallen.

Og det kokte fra første stund.

Karnevalstid

Mens foreldrene delvis passet på og delvis satt i kafédelen av hallen, herjet over 100 unger i hallen og det ble hoppet, slengt, balansert og rullet.

Små prinsesser på bommen, klovner på trampoline, babyer som småtroll til og med et par humler susende rundt var det ingen tvil: karnevalstida er her for fullt.

Styreleder i Tromsø turnforening, Kent Jæger Holmen, stilte for anledningen som Batman, og han stortrivdes med å se så mange folk i hallen.

Jubileumsforestilling

Jubileumsåret fortsetter allerede til helga med en større, internasjonal turnkonkurranse og treningssamling innen Rytmisk Sportsgymnastikk til helga.

Seinere skal det dessuten være ei stor jubileumsforestilling i Tromsøhallen - og den vil være selve hovedmarkeringen av jubileumsåret.