Disse tok NM i julemat

Artikkelen er over 5 år gammel

SE VIDEO: Prisdryss på Mydland.

DEL

- Det var utrolig deilig å vinne NM-medalje, og vi er heldige som har så mange dyktige medarbeidere hos oss. De sørger for at vi vinner gang på gang, sier kvalitetssjef i Mydland, Erik Mydland.

Tromsøfirmaet var i Oslo under NM i kjøttprodukter og tok med en rekke gull- sølv og bronsemedaljer.

Flere klasser

Det ble blant annet medaljer i klassene røkt svinebogstek, medisterkake, urøkt pinnekjøtt og rull.

- Det viser at vi gjør noe riktig og at vi har sterke tradisjoner, sier markedssjef Jørgen Bjørnsborg.

For full maskin

Fra fabrikklokalene på Jekta leverer de 50 tonn med julemat til sultne kunder.

- Vi har utrolig mye å gjøre, og må virkelig bare stå på fram mot julaften for å holde følge, fortsetter Mydland som jobber døgnet rundt før høytiden.

Artikkeltags