Vant kontrakt - skal kjøre ekspressbuss mellom Narvik og Tromsø

Vant kontrakt: Konsernsjef i Tide, Roger Harkestad, sier seg fornøyd med at busselskapet har blitt tildelt kontrakten fra Troms fylkestrafikk.

Vant kontrakt: Konsernsjef i Tide, Roger Harkestad, sier seg fornøyd med at busselskapet har blitt tildelt kontrakten fra Troms fylkestrafikk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tide har mottatt melding fra Troms Fylkestrafikk om at selskapet er tildelt kontrakt for busskjøring i Midt Troms med oppstart 1. august 2019.

Det skriver busselskapet selv i en pressemelding, ifølge fremover.no.

Kontrakten på totalt 3,4 millioner rutekilometer omfatter lokalrutekjøring i Midt-Troms, herunder Senja, Finnsnes og Bardufoss og ekspressbuss mellom Narvik og Tromsø. Tide forventer at om lag 100 busser skal settes inn i driften.

Kontrakten har en varighet på 9 år med ytterligere 3 års opsjon og kontraktsverdien anslås til 1,6 milliarder kroner.

- Vi i Tide er veldig glade og fornøyde med å bli tildelt også denne busskontrakten fra Troms Fylkestrafikk. Sammen med kontrakten som Tide vant tidligere i år for Tromsø, vil vi nå få en enda bedre mulighet til å bygge opp en god og solid bussvirksomhet i Nord-Norge, sier konsernsjef Roger Harkestad i pressemeldingen.

Rent praktisk er det 10 dagers karantenetid for kontrakten, og kontraktsignering vil finne sted etter det, presiserer busselskapet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken