Populær nyhet

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Little Henrik-scenen på Buktafestivalen lokker flere enn mulig.

DEL

Nytt av året på årets Buktafestival er tilføyningen av en tredje scene, Little Henrik-scenen. Den minste scenen av de tre er viet til artister som ligger i singer-songwriter-sjangeren, en sjanger Buktafestivalen tildligere har hørt lite fra.

Det merkes at publikum setter pris på nyscenen.

På mange av konsertene har køen vært lang for å komme inn til området, og flere har ikke sluppet inn.

- Vi synes det er veldig bra at scenen er tatt så godt imot. Lyden har vært god. Dette er et rimelig nytt prosjekt, og det er sikkert rom for forbedring. Men vi er veldig godt fornøyd. Navnnet har blitt tatt godt imot av alle. Familien til Bjørn Henriksen er her, og de er veldig beæret og synes det er stas. Det er gøyat folk har lyst til å se litt roligere artister, at de setter pris på et alternativ til den hardere musikken som serveres fra Telegrafbukta og Paradisbukta, sier PR og informasjonsansvarlig i Bukta, Kristine Børresen.

- Men hva med stakkarene som ikke slipper inn på konsertene?

- Ja. Jeg tror det blir vanskelig å gjøre kapasiteten noe større. Man kan se på mulighetene, men området vi har er jo begrenset. Det blir ikke mye større. Folk får være litt tidlig ute.Det er gøy at det er litt rift om plassene. Jeg forstår det, scenen er veldig koselig.

Artikkeltags