Terningkast 5: Et verksted for sjela

MELISSA HORN: ? Don?t you wish your girlfriend was hot like me. Nej, nej, jag bara skojar.

MELISSA HORN: ? Don?t you wish your girlfriend was hot like me. Nej, nej, jag bara skojar. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Svenske Melissa Horn åpnet lørdagskvelden på forførende vis.

DEL

Ok, jeg innrømmer det; jeg har det samme forholdet til svenske syngedamer som til sjokolade og brun rom. Jeg vet det ikke er bra for meg, men jeg må bare ha det. Unge Melissa Horn har tatt både hjemland og Norge med storm, men virket likefullt både overrasket og sjenert over den varme mottakelsen hun fikk i Telegrafbukta da hun åpnet kvelden.

Alt om Bukta

På forhånd var jeg skeptisk til hvordan Horns stillferdige singer/songwriter-låter ville fungere på den store scenen, men den frykten viste seg ubegrunnet. Melissa Horn fylte scenen! Beskjeden og smilende, men likefullt med en varm utstråling som bergtok publikum. Og kjempepen.

I ryggen har hun et aldeles strålende band som får det fine låtmaterialet hennes til å skinne ytterligere. Anders Pettersson på gitar, pedal steel og munnspill ga det halvtime lange settet en kledelig countryfeel, Christer Karlsson bidro med utsøkt tangentarbeid og trommis Magnus Olsson var den reneste trollmann med sitt vispende, fjærlette og fantasifulle arbeid bak trommene.

Alt om Bukta

Melissa Horn er ingen partydame, låtene hennes er lavmælte, neddempa og såre, men styrer heldigvis unna klisjeene. Etter to dager med mye bråkemusikk var en halvtime med Melissa Horn som å legge sjela inn på verksted. Eller sette seg ned i sola med en klunk brun årgangsrom.

Artikkeltags